Werkwijze

Een ambitieuze sparringpartner voor je start-up of scale-up? Een innoverende kmo-adviseur voor je onderneming? Emale luistert, werkt op maat en schakelt met focus. Mijn enige vereiste voor een partnership? Dat jij als ambitieuze ondernemer bereid bent te denken, doen en duiken, samen natuurlijk.

1| DENKEN

Met een stevige kop koffie maken we kennis en bespreken we jouw verwachtingen. Wat zijn de targets van je start-up, scale-up of kmo? We scannen je “as-is situation” nauwkeurig en stellen je doelen scherp.

2 | DUIKEN

Ons businessadvies is gericht op resultaat en daarom duiken we in je onderneming. Slimme bedrijfsprocessen, efficiënte taakverdelingen, systemen en budgetten, ... We analyseren data en resources.

3 | DOEN

We schotelen geen suffe bedrijfstheorieën voor, maar maken de acties concreet. We engageren je medewerkers om actief mee na te denken én te doen om te kunnen groeien, innoveren en optimaliseren. 


4 | DURVEN

Na onze begeleiding genieten je teams van de lessons learned. Onze doelstelling is dat ze zelf aan de slag gaan met onze adviezen. Wil je op regelmatige tijdstippen toch een follow-upmeeting inplannen? Met plezier!


Werkwijze
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x